Tämän päivän kun saan kunnialla loppuun niin sitten onkin noin kuukauteen ekaa kertaa kolme päivää putkeen ilman sortumista mussutteluun! :o)

Liikuntaa tullut taasen 2,5h ja siitäpä se vajekin muodostuu. Opiskelukavereita lähtee tänään ulos syömään oikein kunnolla sen kunniaksi kun saatiin tänään yksi iso tentti alta pois. Itse lupauduin että liityn seuraan vasta myöhemmin illalla ja lähinnä sitten niille "jälkiruokasiidereille"..meinasin 2-3 light siideriä tämän päivän energiansaantiin mahduttaa ja tuleepahan pidettyä huolta myös sosiaalisesta elämästä.

En ole näinä päivinä jättänyt yhtään kaloreita "varastoon" herkkupäivää varten, joskin en vielä tällä viikolla meinannut moista pitääkään...ensi viikolla olisi sitten tarkoitus hiukan jemmailla jotta voi sitten kullan kanssa aloittaa taas tämän lauantai=herkkupäivä tradition. Toisaalta mietin että kun mulla nytkin menee niin että ilman liikuntaa saisin syödä vain vajaa 700kcal niin pitäisikö olla jemmailematta ja vain pitää se herkkupäivä hyvällä omallatunnolla? Silloinhan viikkovajeesta (7000kcal) tosin vähenisi se herkkupäivän yli menevä osuus, mutta se nyt ei kuitenkaan tulisi olemaan kuin ehkä tuhannen kalorin luokkaa eikä se laihtumista kuitenkaan hidastaisi kuin hivenen...täytyy nyt katsoa...Ja tähän nyt sitten tosiaan täytyy vielä lisätä että nyt on joka päivä tullut liikunnalla kulutusta sellaset -1000kcal niin että saan tosiaan syödä hyvin, vaikka tuo ilman liikuntaa sallittu määrä kuulostaa kauhistuttavalta...syön siis sen + liikunnan kulutuksen...Näin.